Hirdetés

Érdekes extrákkal támad a Creative játékosoknak szánt headsete



|

Super F-Xi technológiát és cserélhető fülpárnákat használ a Creative SXFI Gamer USB-C headset.

Hirdetés

A Creative nemrég dobta piacra a Creative SXFI Gamer nevű fejhallgatóját, amely egy kifejezett gamer-headset. 129,99 euróba kerül, eleinte csak feketében lehet szerezni, és több dologban is más ez a termék, mint az SXFI Air C. Az SXFI Gamer 50 milliméteres neodímium membránt használ, a fülpárnák cserélhetőek, körülöttük RGB-s fények vannak. A bőrrel bevont fülpárnák belül memóriahabot kaptak. 

Hirdetés

A Creative szerint a játékosoknak szánt fejhallgató egyik fő erőssége az új CommanderMic, valamint a BATTLE Mode audioprofil. Az előbbi SXFI inPerson mikrofontechnológiát használja a tisztább beszéd érdekében, míg az utóbbi optimalizálja a headseten az EQ-t, hogy jobban hallhatóak legyenek a lépések vagy fegyverek újratöltése. 

Szintén nagy érdekességet jelent a Super X-Fi Gen2, ami a Creative holografikus audioalgoritmusa. Ezt a módot PC-n, Macen, PS4-en és Nintendo Switch-en lehet használni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.