Hirdetés

Ezzel a dobozzal csinál gamergépet a gyenge PC-kből a Zotac



|

Az AMP Box széria külső videokártyát jelent bármelyik PC-hez, amelyik rendelkezik Thunderbolt 3 porttal.

Hirdetés

A laptopok egyre vékonyabbak és könnyebbek, és persze energiatakarékosabbak is. Ez általában remek teljesítményt és egyre hosszabb üzemidőt ígér, azonban a komoly játékokhoz, videoszerkesztéshez és hasonló feladatokhoz még mindig nem árt egy asztali videokártya. 

Hirdetés

Szerencsére ez már nem jelenti azt, hogy kizárólag asztali gépben gondolkozhat valaki. Az elmúlt években egyre több olyan dokkoló érkezett, amellyel külső videokártyát adhatunk bármelyik PC-hez, ami önmagában nem alkalmas a fentebb említett feladatokra. Van ilyenje a Razernek, a HP-nak és az Alienware-nek is. 

Most a Zotac is beszállt a mezőnybe, megérkezett az AMP Box és az AMP Mini. 

Az AMP Box a nagyobb, amely egy 450 wattos tápegységet rejt, PCIe x16 slottal, és akár NVIDIA GeForce GTX 1080 Ti videokártyát is támogat. Az AMP Mini 180 wattos tápja maximum egy GeForce GTX 1060-nal birkózik meg. 

Mindkét doboz Thunderbolt 3 porton keresztül csatlakozik a géphez, ez a csatlakozó maximum 40 Gbps-os átvitelt ígér. A dokkolók egyébként NVMe PCCIe x4 SSD-hez is felhasználhatóak, és USB hubnak is jók, négy USB 3.0 portot kínálnak. Az AMP Box előlapi portjai gyorstöltésre is képesek, feltéve, hogy az okostelefon is. 

Az AMP Box ezen felül testre szabható SPECTRA világítást is ígér, a szín, a fényerő és a mód egyaránt módosítható. A megvilágított videokártya persze látható az ablakon keresztül.

Sajnos konkrét árak nincsenek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.