Hirdetés

Gamerekre szabták a Vizio legújabb tévéit



|

A 120 Hz-es panelek a 4K-s játékok kezelése mellett a FreeSync-et is támogatják a lehető legjobb élményért.

Hirdetés

Az új konzolok és új videokártyák érkezésével egyre elterjedtebb lehet a játék 4K@120fps mellett, a Vizio pedig erre szabottan frissítette is a ProGaming Engine technológiával ellátott, 2021-es SmartCast-képes tévéit.

A V szériánál és a fölött a HDMI 2.1 támogatása is megoldott, de persze nem minden tévén adott a 4K@120fps. A frissítés mindenesetre javítja a feketéket, élesít a local dimmingen és SDR, valamint HDR tartalmaknál is fokozza a fényerőt. 

Hirdetés

Az M szériánál az AMD FreeSync technológiája is támogatott, de csak 4K@60fps-ig. A P széria és az új OLED-es modellek már IQ Ultra processzort is kaptak, ezeknél megoldott a 4K@120fps kezelése is. A P sorozatnál már a FreeSync Premium is támogatott, itt az 1080p@120Hz sem gond. 

Sajnos az NVIDIA G-Sync technológiája nem támogatott, a G-Sync és a FreeSync együttes kezelése csak az LG 2020-as OLED-tévéin érhető el. A P szériás Vizio tévéknél viszont könnyen engedélyezhető a VRR az NVIDIA GeForce RTX 30-szériás grafikus vezérlői mellett. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.