Hirdetés

Így csinál gametelefont az androidos mobilokból a Razer



|

A 100 dolláros Junglecat kontroller bármilyen androidos okostelefonból gamerkütyüt varázsol.

Hirdetés

A Razernek bár van saját androidos okostelefonja, most mégis elérkezettnek látta az időt arra, hogy olyan kiegészítővel rukkoljon elő, ami bármilyen androidos okostelefonból gamermobilt csinál. 

Hirdetés

A 100 dolláros Razer Junglecat egy Bluetooth-alapokon dolgozó kontroller, analóg stickekkel, D-Paddel és gombokkal. 

A Junglecat önálló vezeték nélküli kontrollerként is használható, de a készülék jobb és bal oldalára is rögzíthető, így Nintendo Switch + Joy-Con játékélményt garantálhat. 

A Razer szerint a kontroller több mint 100 óra üzemidőt garantál egy töltéssel, ami egyébként USB-C-n keresztül zajlik. A termék Bluetooth-on keresztül bármilyen androidos mobilhoz csatlakoztatható, de a telefonra rögzítéshez egyedi tok kell. A nemzetközi kiadáshoz  Samsung Galaxy S10+, Razer Phone 2 és Huawei P30 Pro mellé járó tokok léteznek. 

Az androidos Gamepad app segítségével mindent egyedileg állíthatnak a felhasználók. A kontroller ugyanakkor nem támogatja az iPhone-okat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.