Hirdetés

Így ünnepel évfordulót a ROCCAT



|

Elérhetővé vált a várva-várt Kone AIMO, ami a Kone egerek tizedik évfordulóját ünnepli.

Hirdetés

A ROCCAT Studios világszerte elérhetővé tette a várva-várt Kone AIMO egerét, amely a Kone egerek tizedik évfordulója előtt tiszteleg. Ennyi ideje ugyanis, hogy az eredeti Kone meghódította a gamerek szívét. 

Hirdetés

Az új modellt nem csak a sikeres elődök alapján tervezték, a gamerek visszajelzéseire is hallgattak. Ennek eredménye az RGBA világítási engine, amely a kompatibilis kapcsolódó eszközök mellett az egyedi játékstílusra is reagál. Konfigurálni semmit sem kell többé, az egyedi megvilágítás gyárilag érkezik. 

Visszatér továbbá az egyedi Owl-Eye szenzor: az optikai szenzor precíz és reszponzív, PixArt technológiával dolgozik. A DPI értéke 100-as lépcsőkben állítható, 100 és 12 000 között. 

A klasszikus formát megőrizték, de az ergonómiát feldobták, a hüvelykujjhoz pedig két további gombot is raktak. A 4D-s görgetőgomb mellett az Omron kapcsolók (50 millió kattintást bírnak) és a frissített Swarm szoftver is említést érdemelnek. 

Az újdonság szürkében, fehérben és feketében vihető, 69,99 angol fontért. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.