Hirdetés

Itt az első HP gamerlaptop AMD Ryzen processzorral



|

Az új Pavilion Gaming Laptop immáron AMD Ryzen CPU-val és NVIDIA grafikus vezérléssel is elérhető lesz.

Hirdetés

A HP a prémium gamerlaptopjait az Omen márkanevével kínálja, a múlt évben azonban befutott a kedvezőbb árú, 800 dollártól elérhető Pavilion Gaming Laptop is. Ez frissült most új hardverrel. 

Hirdetés

Az új modell már 144 Hz-es kijelzővel is kérhető, akár NVIDIA GeForce 1660 Ti Max-Q grafikával és AMD Ryzen 7 3750H processzorral. Igazából ez utóbbi a nagyon érdekes, ugyanis a mostani notebook az első HP gamerlaptop, ami már Ryzen CPU-t kínál. 

Az új modell elvileg már szeptemberben kapható lesz, az alapkonfiguráció (60 Hz-es kijelzővel és Ryzen 5 3550H-val) továbbra is 800 dollártól lesz vihető.

Az AMD-re váltás mellett érdekesség még a vékonyabb káva a kijelző körül, valamint a továbbfejlesztett hűtés. Portokból a modernebb csatlakozások mellett SD-kártyaolvasó, gigabites Ethernet és jackcsatlakozó is akad. További extra a PCIe NVMe SSD-k támogatása, a sztereó B&O hangszórók, a full HD-s webkamera.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.