Hirdetés

Játékos laptopokban is találkozhatunk majd az Intel Arc Alchemist GPU-val



|

Az Intel videokártyájának hivatalos bemutatóján a hordozható gépekbe szánt hardverek is szerephez jutnak.

Hirdetés

Izgalmas lesz a március vége a gamerek számára, ugyanis a tervek szerint az Intel ekkor mutatja be részletesebben az Arc Alchemist GPU-kat, amelyek valószínűleg nem fogják megoldani a piacon uralkodó problémákat, de mindenképp színesebbé teszik a kínálatot.

Időközben megjelent az Intel Graphics Twitter-oldalán egy nyúlfarknyi teaser, amin látszólag egy laptop szerepelt, ez pedig egy másik felhasználó érdeklődését is felkelthette.

Hirdetés

EdinGital a kedvcsinálóra válaszolva megérdeklődte a hivatalos csatornánál, hogy érkezik-e GPU, és egy elég sokatmondó választ kapott, ami megerősítette, hogy az Intel videokártyáját tartalmazó OEM masinák még a hónap vége előtt elrajtolnak. Sőt, a március 30-ra tervezett eseményen a laptopokba szánt Arc Alchemistek is reflektorfénybe fognak kerülni.

Szivárgások alapján arra lehet számítani, hogy a Samsung Galaxy Book2 Pro és az Acer Swift X is elérhető lesz az Intel saját videokártyájával, de nyilván az is benne van a pakliban, hogy erősebb, játékosoknak szánt laptopok is részesülnek majd az Arc Alchemist erejéből. Az viszont továbbra is kérdéses, hogy az asztali PC-kbe szánt modellek mikor debütálhatnak ténylegesen.

Szerintetek sikeresek lesznek az Intel videokártyái az Nvidia és az AMD megoldásai mellett?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.