Hirdetés

Jön az NVIDIA GeForce RTX 2070 Ti



|

Ismét szárnyra kaptak a pletykák a GeForce RTX 2070 Ti-ről, ezúttal ráadásul részletek is vannak a videokártyáról.

Hirdetés

Úgy tűnik, hogy az NVIDIA mégis piacra dobna egy GeForce RTX 2070 Ti videokártyát, legalábbis a Twitteren megjelent pletykák alapján. Egy szivárogtató még azt is elárulta, hogy a rejtélyes GPU 2560 CUDA magot kínál majd, az órajel boost mellett 1770 MHz-en alakul, a VRAM pedig 14 Gbps-on működik majd. 

Hirdetés

A mostani pletykák passzolnak ahhoz, amit korábban, áprilisban még a UserBenchmark adatbázisában lehetett látni egy rejtélyes NVIDIA grafikus eszköz kapcsán. 

A jelentések szerint a GPU 8 százalékkal szárnyalta túl a 3D-s benchmarkokban a GeForce RTX 2070-et, ami 2304 CUDA magot, 1620 MHz-es boost melletti órajelet és 8 GB VRAM-ot kínál (14 Gbps). A GeForce RTX 2080 2944 CUDA magot hozott, 1710 MHz-es boost órajellel - vagyis az emlegetett specifikációkkal pont elférne a kettő között a a GeForce RTX 270 Ti. 

Azt egyelőre nem tudni, hogy az NVIDIA mennyi VRAM-ot használna, de egyes szakértők szerint 8 GB GDDR6-os VRAM-ot. Érdekesség, hogy a UserBenchmark adatbázisában csak 7,5 GB volt ez az érték. Mivel kiadási dátumnak második negyedév volt rögzítve, ezért remélhetőleg a hónap végére kiderül, hogy tényleg valóság lesz-e a GeForce RTX 2070 Ti-ből (vagy meggondolja magát az NVIDIA). 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.