Hirdetés

Közel lehet az RTX 40-es videokártyák hivatalos bemutatója



|

Talán már a következő néhány hónapon belül bemutatja az újdonságokat az Nvidia.

Hirdetés

A kriptovaluták körüli problémáknak kifejezetten örülhetnek a játékosok, ugyanis benne van a pakliban, hogy így a vártnál hamarabb jelennek meg a piacon a normális áron kapható, csúcskategóriás videokártyák, habár látszólag nem mindenki ennyire derülátó.

Közben lassan már elkezdhetünk felkészülni az Nvidia következő generációs hardvereinek érkezésére, amelyek értelemszerűen nagy előrelépést hozhatnak, de nem biztos, hogy minden téren.

Hirdetés

Az már eddig is sejthető volt, hogy valamikor ősszel bekerülhetnek az első RTX 40-es videokártyák az otthoni erőművekbe, viszont egy megbízhatónak tekinthető szivárogtató, kopite7kimi nemrég picit felrázta a dolgokat. Egy tavalyi tweetjére válaszolva ugyanis nemrég arról írt a Twitteren, hogy az Nvidia új szériája 2022 harmadik negyedében jelenhet meg, méghozzá a júliustól szeptemberig tartó időszak elején.

Ez alapján benne van a pakliban, hogy júliusban bejelenti az Nvidia az új, várhatóan bivalyerős GPU-kat, amelyek talán iskolakezdésre már fel is kerülnek a boltok polcaira. Nem is lenne túl váratlan egy ilyen megjelenés, hiszen a zöldek lepleztek le újdonságokat korábban júliusban és szeptemberben is. Várhatóan először az erősebb modellek kerülnek piacra az Ada Lovelace architektúrán alapuló hardverek közül, később pedig jöhetnek a megfizethetőbb változatok.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.