Hirdetés

Közelít az MSI eddigi legütősebb alaplapja



|

A csúcskategóriás alaplap minden bizonnyal az Intel X299-es lapkakészletére építkezik.

Hirdetés

Jelenleg úgy néz ki, hogy az Intel előrehozza a Basin Falls HEDT platformjának a startját. Ez váltja le az X99-es platformot. 

Hirdetés

Az Intel ettől a lépéstől azt reméli, hogy sikerül kibabrálnia az AMD X399-es Ryzen-alapú HEDT platformjával. Ez 12- és 16-magos processzorokat hoz majd, míg az Intel X299-es lapkakészletéhez 4-, 6-, 8-, 10- és 12-magos CPU-kat lehet bevetni. 

Az alaplapgyártók értelemszerűen készülnek a startra, az MSI pedig jó alkalomnak ítélte meg a mostanit arra, hogy megvillantsa a hamarosan érkező újdonságát. Ez lesz a gyártó eddigi legjobb alaplapja. 

Egyenesen három M.2 slot kerül rá, az MSI M.2 Shield megoldásával. Szintén elég szokatlan lesz, hogy négy PCIe x16 slot lesz az alaplapon, az elsőhöz ráadásul külön tápcsatlakozó is társul. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.