Hirdetés

Most csapj le a Steam Deckre, ha fontolgatod a vásárlást



|

Ünnepel a Valve, most olcsóbban húzhatod be a cég hordozható játékmasináját.

Hirdetés

Nemrég egy átfogó cikkben kerestük a választ arra, hogy melyik lehet a legjobb kézikonzol, hiszen az utóbbi években határozottan felpezsdült ez a piac, nem kis részben a Steam Deck remek fogadtatásának köszönhetően, amire a Valve gépe alaposan rá is szolgált a kényelmes használatával és a kompatibilissá tett címek tengerével.

Mindent figyelembe véve még több mint egy évvel a megjelenése után is ez a kategória egyik, ha nem a legjobb ajánlata, ezért remek hír, hogy aki eddig kivárt a vásárlással, az most olcsóbban húzhatja be a PC-konzol hibridet.

Hirdetés

A Valve ugyanis a héten ünnepli a Deck mögött is dolgozó Steam Áruház 20 éves születésnapját, ennek alkalmából pedig a hordozható játékgépét is olcsóbbá tette, méghozzá nem is kicsivel. Magyarországról továbbra is csak euróban fizetve rendelhető a termék, a vásárlók az alábbi akciós árakkal számolhatnak:

  • 64 GB-os (eMMC) modell: 419 helyett 377,10 €
  • 256 GB-os (NVMe SSD) modell: 549,65 helyett 466,65 €
  • 512 GB-os (NVMe SSD) kiadás: 679 helyett 543,20 €

Ahogy tehát a számok is mutatják, a Valve 10, 15 és 20 százalékkal csökkentette a Steam Deck árait, a legolcsóbb modellhez így mai árfolyamon számítva nagyjából 145 ezer forintért juthatunk hozzá, a szokásosnak mondható 1-2 hetes szállítási idővel. Az akció egészen szeptember 21-ig tart, és az egyszerűen csak Docknak hívott dokkolót is érinti, ami 99 helyett 79,20 €-ért húzható be.

Ha esetleg lecsúszol az ünnepi áresésről, alternatívaként egy ideje már a Valve által felújított használt Steam Deckek közül is válogathatsz, amelyeket ugyancsak jelentősen kedvezőbb áron kínál a gyártó, itt viszont jelenleg nincs raktáron a legolcsóbb, 339 euróért árult 64 GB-os modell.  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.