Hirdetés

Nagyot és erőset villant az Alienware, még az is lehet, hogy vastag lesz



|

No meg persze nehéz, hiszen a Dell szárnyai alá tartozó prémium gamermárka nagyon rácsúszott a 18 hüvelykes méretre.

Hirdetés

Habár az emberek nagy része még csak az ünnepeket megelőző hajtásnál tart, a techvilág nagyágyúi már gőzerővel készülnek a januárra, amikor is ismét megrendezésre kerül a Las Vegas-i Consumer Electronics Show, elhozva a jövő év legizgalmasabb újdonságait.

A Dell gaming divíziója, az Alienware már most fűti a hangulatot január 5. és 8. között esedékes CES 2023-ra, és egy ígéretes gaming laptophoz szállított látványos kedvcsinálót.

Hirdetés

Az újdonság a 2013-ban bevezetett óriás, a 17,3 hüvelykes Alienware 18-széria egy friss variánsának ígérkezik, de a videóból csak annyi derül ki, hogy "nagy" és "erős" lesz, s hogy pont olyan mély nyomot hagy majd az emberekben, mint egy városi park kellős közepén leszálló repülő csészealj.

Az Alienware 18 eddigi kiadásai mindig kihasználták a nagy méretből eredő lehetőségeket, és egészen őrült, dupla videokártyával megtámogatott hardvert kínáltak, így a 2023-as frissítéstől is valami hasonlóra számítunk. Ezen viszont el is értünk a találgatási lehetőségeink végére, így nincs más hátra, mint várni a januári leleplezést, vagy azt, hogy az Alienware addig még elkottyant valami infót a termetes masináról.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.