Hirdetés

Neked találták ki az Oakley új szemüvegét, ha sokat játszol monitor előtt



|

A gamerek számára kifejlesztett Oakley Prizm Gaming sorozat szemüvegei növelik a kontrasztot, segítik az éleslátást, továbbá kékfény-szűrővel enyhítik a szemek fáradását.

Hirdetés

Aki szeret hosszabb időt eltölteni a monitor és a játékok előtt, az valószínűleg már tapasztalta, hogy mennyire kellemetlen tüneteket okozhat ilyenkor az, ha nem viselünk megfelelő szemüveget, kiszárad a szemünk, nem tartunk elég sok szünetet, és még sorolhatnánk.

Az Oakley összerakott egy gamereknek szánt szemüveget, ami ugyan minden panaszt nem old meg, de sok enyhítésében segíthet. 

Hirdetés

Az Oakley Prizm Gaming Lens növeli a kontrasztot, segíti az éleslátást, a kékfényt pedig 40 százalékkal csökkenti (a 380-550 nm-es tartományban), de úgy, hogy az ilyenkor szokásos sárgásodást minimalizálja. A kereteket direkt vékony szárakkal tervezték, hogy ne zavarjanak bele a headsetek viselésébe. Ha pedig már headset, a Turtle Beach és az Oakley hamarosan közös szemüvegsorozatot is hoz.

A Prizm Gaming szemüvegek már elérhetőek az Oakley hivatalos weboldalán, a kijelölt Oakley üzletekben és optikákban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.