Hirdetés

Nem mindennapi házat villantott a Raidmax



|

A Raidmax X08 gyakorlatilag egy nyitott, ATX-es midi torony, ami nem mindennapi jelenségnek számít.

Hirdetés

Megérkezett a Raidmax különleges, gyakorlatilag nyitott ATX-es midi tornya, az X08. Az oldalsó üvegpaneleket különböző formájú fém részekkel kombinálta a gyártó. 

Hirdetés

Az X08-ban egy szabványos, ATX-es alaplap fér el, összesen 7 bővítőkártyával. A videokártya maximális hossza 40 centiméter lehet, míg a processzorhűtő maximális magassága 15 centiméter. Ezeket szem előtt tartva érdemes csak beruházni rá. 

A meghajtóknak külön részt nem különítettek el a tervezők, tehát kizárólag az alaplapot tartó részhez lehet csavarozni a 2,5 hüvelykes adattárolókat. 

Ventilátorból három darab 120 milliméteres fér el a gépház tetején. Az előlapra egy pár USB 3.0-s port jutott, jackcsatlakozóval persze. Maga a számítógépház 610 x 255 x 525 milliméteres, és nagyjából 190 euróba kerül. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.