Hirdetés

PC-n játszani? Mostantól csak 65 hüvelyken, 4K-ban és HDR-ben lehet



|

Az NVIDIA és partnerei újraértelmezik, hogy mit jelent játszani: a jövő a nagyformátumú gamerkijelzőké, amelyek persze 120 Hz-esek és G-Sync-képesek is.

Hirdetés

Mit jelent PC-n játszani? Az idei CES-szel kezdődően egészen mást, mint korábban. Az NVIDIA és partnerei bemutatták a nagyformátumú gamerkijelzőket (BFGD). Az NVIDIA ezeken az Acer, az ASUS és a HP szakembereivel dolgozott együtt. 

Hirdetés

65 hüvelykes képátlójú megjelenítőkről van szó, amelyek 4K-s felbontás mellett, 120 Hz-es képfrissítéssel és HDR-támogatással dolgoznak. Természetesen az NVIDIA G-Sync is támogatott, illetve az NVIDIA SHIELD. 

Természetesen az alacsony válaszidőknek és az imént sorolt technológiáknak hála az élmény páratlan, mindegy, hogy PC-n, konzolon vagy Androidon játszunk. 

A hatalmas kijelzőn persze nem csak játszani lehet: a dobozba csomagolt SHIELD kontroller lehetővé teszi a könnyű navigációt és a hozzáférést az olyan appokhoz, mint a YouTube vagy a Netflix. 

Van továbbá Google Assistant-támogatás, vagyis a hangalapú irányítás szintén megoldott. A videók visszajátszása a G-Sync HDR technológiának hála 23,976 és 25 fps mellett is megoldható. 

Az első ilyen kijelzők idén nyáron kerülnek a boltokba, de az áraikról és a konkrét specifikációkról egyelőre semmit sem tudunk. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.