Hirdetés

Régóta várt funkciót kapott a Discord



|

Hasznos, ám arra is alkalmas, hogy az őrületbe kergessünk vele másokat.

Hirdetés

Hosszú várakozás után, a napokban végre hivatalosan is megerősítették, hogy a Discord is hangüzenet támogatást kap. A közlemény szerint a telefonos alkalmazás felhasználói mostantól akár 20 perces hangüzenetet is küldhetnek a privát csevegés során. Bár a hangfájlokat az asztali alkalmazásból is meg lehet hallgatni, rögzíteni ilyet egyelőre csak a telefonos felületen lehet.

A funkció ugyanúgy működik, ahogy a Signalban, a WhatsAppban vagy bármelyik másik alkalmazásban megszokhattuk. A szövegdoboz szélén egy apró mikrofon ikon jelent meg az új frissítéssel, amire rákattintva már fel is mondhatjuk az akár 20 percig nyújtható üzenetünket. Miközben ez egy szuper módja a kommunikáció felgyorsításának, sajnos könnyen vissza is lehetne élni vele, a fejlesztők azonban erre is gondoltak.

Hirdetés

Ahogy a szokásos szöveges üzeneteket, úgy a hangüzenetek jelentésére is van lehetőség, sőt ranghoz is rendelhető a használati engedélyük, vagy akár teljes szervereken is letilthatjuk őket. Ez már csak azért is nagyon fontos, mert manapság elkerülhetetlen, hogy egy tucat szerveren legyünk jelen egyszerre, már ha nem akarunk lemaradni a kedvenc indie játékunk legújabb frissítéséről, a kedvenc videósaink tevékenységéről, és a többi. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.