Hirdetés

Tetszetős árral debütált a Corsair új gameregere



|

És cserébe nem is kell olyan sok kompromisszumot kötnünk.

Hirdetés

A Corsair új, vezetékes gameregere, a KATAR PRO XT hetvenhárom grammban, kompakt, szimmetrikus dizájnban, no és nem utolsósorban korrekt gyártói áron testesíti meg mindazt, ami belépőszinten, műfajtól függetlenül is elég lehet sok játékosnak.

A görgő RGB-világítással bír, amit természetesen a Corsair saját szoftverével programozhatunk, ám a csicsán túl van itt nekünk 18 ezer DPI-s szenzor, a QuickStrike-ra keresztelt fő gomboknál pedig próbálták minimálisra venni a kapcsolók és a burkolat közti távolságot, hogy minél gyorsabban darálhassunk akár lövölde, akár MOBA esetében. Omron kapcsolói 50 millió kattintásra vannak kalibrálva.

Hirdetés

A 115,8x64,2x37,8 milliméteres, hat gombbal felszerelt egér mindössze 29,99 dolláros fogyasztói áron fut, ami átszámítva adóval kb. 12 ezer forint.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.