Hirdetés

Újabb képek és pletykák mesélnek a Lenovo kézikonzoljáról



|

AR-szemüveggel támadhat a Lenovo Legion Go.

Hirdetés

Eredetileg még júliusan röppent fel a pletyka, hogy a Lenovo is piacra dobhatja a saját Steam Deck-/ASUS ROG Ally-riválisát a Legion Go kézikonzol képében, amelyről nemrég a Windows Report közölt néhány látványos gyári rendert.

A portál anonim forrásai kimeríthetetlennek látszanak, azóta ugyanis egy újabb adag képet is közzétettek egy maroknyi friss információval, amelyekről eddig még sehol nem olvashattunk a Lenovo következő gamer terméke kapcsán.

Hirdetés

A legfontosabb, hogy az új képek megerősítik a korábbiakon látott dizájnt, így erősen valószínűsíthető, hogy tényleg így néz majd ki a kézikonzol, amit a szeptember elején esedékes IFA-kiállításon leplezhetnek le. A Windows Report úgy tudja, hogy a Lenovo egy magas képfrissítéssel dolgozó AR-szemüveget is bemutat majd a rendezvényen, ám az egyelőre nem tiszta, hogy ez önálló termék lesz, avagy a Legion Go kiegészítője lesz.

Az oldal forrásai továbbra is arra utalnak, hogy a konzol a ROG Allyhez hasonlóan módosítatlan Windows 11-et futtat, a teljesítményről pedig itt is az AMD Ryzen Z1 processzor gondoskodik majd. A memóriát és a többi specifikációt illetően sajnos továbbra is a sötétben tapogatózunk, annyit viszont megpendít a jelentés, hogy a 8 hüvelykes kijelző akár érintésérzékeny is lehet.

A megjelenési dátumot valamikor 2024 utolsó negyedévére teszik a Windows Report forrásai, az ár pedig a riválisokhoz igazodva 600-900 dollár között mozoghat. Egyelőre ennyi, az IFA 2023 azonban már szeptember 1-én elrajtol, így ha a jelentés nem téved, hamarosan maga a Lenovo fog mesélni nekünk a Legio Góról.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.