Hirdetés

Zajszűrést és RGB világítást is kap a Razer új wireless fülhallgatója



|

A Razer hű marad önmagához egy vezeték nélküli fülhallgató esetében is.

Hirdetés

A Razer tovább bővítette a Hammerhead termékcsaládját, és a tavaly decemberben megjelent True Wireless Pro után már elérhető a valamivel olcsóbb, de kiváló hangzást biztosító Razer Hammerhead True Wireless. Az új modell letisztult dizájnt kapott, egyelőre csak fekete színben érhető el, viszont megkapta a Razer sajátos Chroma RGB technológiáját.

A gyártó az új fülhallgató mellett egyszerre több, a saját gyártmányú klaviatúrához kapcsolódó kiegészítőt is piacra dobott, közte egyedi billentyűkkel és kábelekkel.

Hirdetés

A 2021-es Hammerhead modell aktív zajszűrés technológiával rendelkezik, illetve még speciális Gaming Mode-ba is kapcsolható, tehát a játékosok számára is jó választás lehet a 60 ms-os késleltetésnek köszönhetően.

A mindössze 53 g-os készülék Bluetooth 5.2-vel kapcsolható más eszközökre, az akkumulátor pedig akár 6 és fél óra használati időt is kibír. 

Külön töltés nélkül az AirPodshoz hasonló tok akár négyszer is teljesen képes 100%-ra tölteni a fülhallgatót, így a teljes használati idő áramforrásra kapcsolás nélkül akár 32 és fél óra is lehet.

A billentyű kiegészítőket illetően 35 dollárért érhetőek a Phantom billentyűsapkák, 50 dollárért pedig a PBT billentyűsapkák és USB-C kábel csomagja, ami hagyományos fekete és fehér mellett neon rózsaszín és zöld dizájnban is megvásárolható.

A 2021-es Razer Hammerhead már megrendelhető a gyártó hivatalos honlapján 130 dollárért.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.