Hirdetés

150 dollár a Samsung új, 1 TB-os SSD-je



|

Hivatalosan is bemutatkozott a Samsung 860 QVO SSD, amely akár 4 TB tárhelyet is kínál, egészen barátságos vételár mellett.

Hirdetés

Tudtuk, hogy az SSD-k egyre olcsóbbak lesznek, és azt is, hogy egyre nagyobb tárhelyet kínálnak. Mindebben nagy szerepe van a Samsungnak, amely hivatalosan is bemutatta a Samsung 860 QVO SSD-t. 

Hirdetés

Az új meghajtó akár 4 TB tárhelyet is kínálhat, miközben különösen gyors és megbízható. 4-bites MLC NAND flash architektúrára építkezik az új széria, amely sokkal hozzáférhetőbbé és olcsóbbá teszi a tömegek számára a több TB-os SSD-ket. 

A Samsung szerint mindez nagyon fontos, hiszen több csúcsfelbontású fotót és 4K-s videót tárolunk, mint valaha, a nagy méretű játékokról nem is beszélve. 

A 2,5 hüvelykes SATA meghajtók szinte bármilyen asztali PC-be vagy laptopba beférnek, ráadásul a nagy tárhely miatt már HDD-re sincs feltétlen szükség. A maximum olvasási és írási sebességek másodpercenként 550 és 520 MB-on alakulnak, hála a 4-bites V-NAND-nak és az MJX kontrollernek. A teljesítményt még tovább gyorsítja az Intelligent TurboWrite technológia. 

A garancia 3 év vagy 1440 megírt TB a 4 TB-os modellnél, míg 720 és 360 TB a 2 és az 1 TB-os modellnél. A 860 QVO széria már decemberben megjelenik, az indulóár 149,99 dollár az 1 TB-os meghajtóért. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.