Hirdetés

2020-ban felrázza a videokártyák piacát az Intel



|

Raja Koduri és Chris Hook elérkezettnek látták az időt egy kedvcsináló közzétételéhez.

Hirdetés

A SIGGRAPH a világ legnagyobb olyan konferenciája, amely a számítógépes grafikával foglalkozik. Mivel ez épp most esedékes, ezért az Intelnél dolgozó Raja Koduri és Chris Hook elérkezettnek látták az időt, hogy közzétegyenek egy kedvcsinálót a Twitteren. 

Hirdetés

A videó alapvetően az Intel közelgő videokártyáit reklámozza, amelyek valamikor 2020-ban válnak majd elérhetővé. 

A klip stílusa egyértelműen Chris Hook munkáját tükrözi. Hook az AMD-nél is hasonló módon dolgozott. A kisebb történelmi lecke az Intel múltbeli sikereit emlegeti, majd jön az ígéret, amely alapján a 2020-as Intel videokártyák csak a kezdetet jelentik.

Bár 25 év elteltével sok munkába és időbe telik az Intelnek, hogy újra belépjen a dedikált videokártyák piacára, ugyanakkor Hook szerint ehhez remek szakemberei vannak a cégnek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.