Hirdetés

5 új izgalmas funkció érkezett a Windows 11-hez, te már kipróbáltad?



|

Az operációs rendszerhez komoly új frissítés érkezett, aminek sokan fognak örülni.

Hirdetés

A Microsoft mostanában csak évente egyszer ad ki komolyabb frissítést a Windows 11-hez, ettől függetlenül a március 14-i, quality update során érdekes és hasznos új funkciók érkeztek a gamerek körében is egyre népszerűbbé váló operációs rendszerhez - írja a PCWorld.com.

Az alábbiakban az öt legfontosabb újdonságról számolunk be, mert ugyan picit megreszelték a natív Teams megjelenését és javítottak a táblagép-üzemmódon is, ezek csupán a felhasználók egy-egy szeletét érintik.

Amerikai testvérlapunk szerkesztője egyébként nemrég ízekre szedte a március 14-i Windows 11-frissítést, így aki elmerülne az Asztalra kitehető Facebook-widgetek, a továbbfejlesztett hangvezérlés, vagy épp a Windows Studio Effects újdonságaiban, annak érdemes elolvasnia Mark Hanchman rendkívül alapos - angol nyelvű anyagát.

Gyere, és legyél te is PCW Max tag!

Olvasd tovább minden cikkünket és élvezd a tagoknak járó extra kedvezményeket egész hónapban akár egy pizzaszelet áráért!

Kipróbálom
Már előfizető vagyok, bejelentkezem
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.