Hirdetés

Semmi duma, csak szavazz: Xbox One X vagy PlayStation 4 Pro?



|

Újabb megosztó kérdés, amiben mindenkinek van véleménye, szóval mondd el te is egyetlen kattintással: melyik az idei év játékkonzolja?

Hirdetés

Vannak nagy kérdések az életben: Skoda vagy Dacia, ZX Spectrum vagy Commodore 64, PC vagy Mac, szőke vagy barna... Mi is megszavaztattunk már ilyen megosztó dolgokat, így kikértül például a véleményeteket az Intel vagy AMD processzor, illetve az Nvidia vagy AMD grafikus kártya kérdéskörökben, ti pedig nyomkodtátok a gombot és írtátok a véleményeket gőzerővel. Szóval most itt egy nagyon is aktuális új kérdésünk: a nemrég megjelent új Xbox vagy a legutóbbi PS4 a nyerő szerintetek?

Hirdetés

Az Xbox One X Magyarországon épp egy hete jelent meg hivatalosan (bár pár nappal korábban a PlayIT Ház környékén a szerencsésebbek már kipróbálhatták). Óriási hype övezte a Microsoft friss konzolját, hiszen nem kisebb állítással körítették, mint hogy ez a világ legerősebb játékkonzolja, és pont. Ha tisztán hardveresen nézzük a dolgot, ez igaz is lehet, ráadásul a vasat tényleg úgy igyekeztek optimalizálni, hogy a játékokhoz, 4K tartalmak megjelenítéséhez és streameléséhez a lehető legideálisabban működjön. Erdős Marci, aki a PC Worldöt és a GameStar-t egyaránt ellátja hardvertesztekkel, nemrég egy nagyon részletes beszámolót is írt (és videózott) első tapasztalatairól, ezt érdemes átnézni, mielőtt az alábbi szavazásra böksz.

Másrészt pedig ott a PlayStation 4 Pro, ami annak ellenére, hogy már egy éve megjelent gépezet, igen jól teljesít a piacon, ráadásul a 4.50 update óta a meglévő vasból is ki lehet tekerni még egy kis extra erőt egyes játékok tekintetében Meg aztán, az is sokatmondó, hogy a Sony az Xbox One X kiadásának hírére nem sietett egy szintén aktualizált PlayStation kiadásával, mert továbbra is elég erősnek gondolja a meglévő modellt az új versenyző ellen. Azt pedig ne felejtsük el, hogy a hardver csak egy érv a sok közül, hiszen ott van mellette a támogatás, a közösség, valamint az exkluzív és támogatott játékok kérdésköre is, amik legalább annyira meghatározzák egy konzol sikerét, mint az, hogy mi ketyeg a burkolat alatt.

Szóval a gyors bevezető után érkezzen a kérdés, amire várjuk a válaszaitokat, ha pedig meg is indokolnátok, miért az a véleményetek, ami, ne habozzatok megírni a hozzászólások között. A korábbi szavazásoknál is parázs viták bontakoztak ki itt, amit nekünk is sokszor tanulságos volt olvasni, szóval ne fogjátok vissza magatokat! (Ha szavaztatok, a bal oldali kis nyíllal térhettek vissza az eredményeket mutató képre, ha esetleg ez nem jelenne meg, frissítsétek a cikket!)

Szavazz: Xbox One X vagy PlayStation 4 Pro?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.