Hirdetés

Aranyba öltözik a Sapphire Radeon RX 590 kártyája az AMD 50. évfordulójára



|

Elvileg 300 euróba kerül majd a Sapphire AMD 50th Anniversary Edition Nitro+ Radeon RX 590 videokártyája.

Hirdetés

Míg az AMD speciális kiadású processzorral készül az 50. évfordulójára, addig a jelek szerint a partnergyártók is ünnepelnék a közelgő születésnapot. A Sapphire például egy limitált kiadású grafikus vezérlővel készül. 

Hirdetés

A portugál PCDIGA oldalán bukkant fel az arany színekbe öltözött, 8 GB memóriát kínáló Sapphire AMD 50th Anniversary Edition Nitro+ Radeon RX 590 videokártya. A vételára az azóta törölt adatok alapján 299,9 euró lesz. 

Az arany szín választása nem véletlen, az 50. házassági évfordulóhoz is általában ezt választják. A festést leszámítva a grafikus vezérlő mindent tud, amit egy Nitro+ kiadású Radeon RX 590-től elvárnánk. A 12 nm-es GPU 2304 stream processzort használ, a két ventilátoros hűtőegységgel felszerelt kártya pedig Nitro Boost és Nitro Cooling technológiákat használ. 

A hátlapot és a hűtő borítását egyaránt feldíszítették, hogy megünnepeljék az 1969. május 1-jén alapított AMD 50. évfordulóját. A portugál kereskedő valószínűleg véletlenül szivárogtatta ki a kártyát. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.