Hirdetés

Az Intel elkaszálta az Arduino 101-et



|

A viselhető eszközök után a lapka jellegű gépektől is megszabadul az Intel. A következő áldozat az Arduino 101.

Hirdetés

Alig, hogy az Intel kudarcnak ítélte a viselhető eszközöket, és végleg kihátrált a szektorból, most újabb területről vonul vissza az óriás. A lapka jellegű gépeket is elfelejti az Intel. 

Hirdetés

Ezzel az Arduino 101 nyugdíjba vonul. A Curie-alapú lapkára szeptember 17-ig fogadják a rendeléseket, a szállítások pedig az azt követő két hónapban fejeződnek be, feltéve, hogy a készletek addig kitartanak. 

A közösségalapú támogatás elméletben 2020. júniusáig megmarad, azonban egy hónapon belül már csak olvashatóvá válik minden információ. A Curie Open Development kitből új verzió nem lesz. 

A rajongók számára halvány reménysugarat jelenthet, hogy az Intel jelenleg olyan gyártót keres, amelyiket érdekelné, hogy átvegye az Arduino 101 termelését. 

A legvalószínűbb forgatókönyv azonban, hogy az Intel teljesen eltávolodik a szektortól. Bár a lapka ígéretes volt, nagy figyelmet sosem szerzett, ráadásul a múlt hónapban az Intel az Edison, a Galileo és a Joule lapkákat is nyugdíjazta. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.