Hirdetés

Az Intel végzett az Extreme Edition termékekkel



|

Processzorból és NUC gépből sem lesz többé Extreme Edition jelzésű termék a piacon.

Hirdetés

A hírek szerint az Intel úgy döntött, hogy végleg elkaszálja az Extreme Edition márkajelzését. Ezt eddig az abszolút csúcskategóriás termékeinél vetette be, például processzoroknál és NUC gépeknél. 

Hirdetés

Az iparági megfigyeléssel foglalkozó François Piednoël szerint ez jó eséllyel azt is jelenti egyben, hogy a kapcsolódó elemek is nyugdíjba mennek: mint például az Intel Skull. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy az Intel mindezek helyett kitalált-e valami mást, készül-e bármilyen meglepetéssel. 

Az Intel jelenleg egyetlen kliensoldali termékéhez, a Core i9-7980XE processzorhoz rendeli hozzá az Extreme jelzőt. A 18-magos, LGA2066-os chiphez talán azért nem akarja a jövőben ezt a jelzést hozzátenni az Intel, mert közelednek a 20-, 22- és 28-magos processzorai is, új platformmal együtt. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.