Hirdetés

Bemutatkoztak a Dell következő-generációs laptopjai és asztali gépei



|

A Dell bemutatta a legújabb, Latitude, OptiPlex és Precision szériás laptopjait és asztali PC-it.

Hirdetés

A Dell Latitude, Precision és OptiPlex szériákat erősítő laptopokhoz és asztali gépekhez már az MI-alapú Dell Optimizer technológia is elérhető, ami a dolgozó viselkedéséhez igazodva segít a feladatokra fókuszálni, gyorsítva a teljesítményt, bejelentkezést, csökkentve a háttérzajt és kitolva az üzemidőt. 

Hirdetés

A kettő az egyben Latitude vonal a 9000-es és a 7000-es szériában is újít, szálcsiszolt alumínium házzal, hosszabb idővel, több porttal, vékony kávával, tizedik-generációs Intel vPro processzorokkal, WiFi 6-tal. A legkisebb, legkönnyebb 15 hüvelykes üzleti PC-je az 1899 dollártól induló Latitude 9510 lett a gyártónak, ez már 5G-képes, akár 34 órányi üzemidővel, beépített mikrofonnal a konferenciákhoz, ráadásul Project Athena-plecsnit is kapott. 

Az 1499 dollártól startoló Latitude 7410 és 7310 a hordozhatóság és a teljesítmény között egyensúlyoz 14 és 13 hüvelykes méretben, kettő az egyben kivitelben, miközben a Precision gépeket adatelemzésre, intenzív grafikus feldolgozásra és CAD modellezésre készítették fel kisebb formátumban, Intel Core vPro és Xeon CPU-kkal, professzionális NVIDIA grafikával a tartalomgyártók és profik számára. A Precision 5550 és 5750 a világ legkisebb, leglaposabb 15 és 17 hüvelykes munkaállomásai lettek, 16:10-es InfinityEdge kijelzővel, 1999 és 2399 dolláros indulóárakkal. Ezen felül a Dell az OptiPles tornyokat is újratervezte, a helytakarékos házba testreszabható konfiguráció építhető. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.