Hirdetés

Ez a PC nem csak konzol méretű, ritka is



|

A limitált kiadású MSI Trident 3 Arctic akkora, mint egy konzol, és a gamereknek szól.

Hirdetés

Az MSI Trident sorozata konzol méretű PC-kből állt össze. Az eredeti modell nemrég Kaby Lake processzorokkal frissült, most pedig itt egy újabb kiadás, ami ezúttal limitált. 

Hirdetés

A Trident 3 Arctic előlapján egy HDMI port is található, ami azt jelzi, hogy a virtuális valóság és a VR-headsetek iránt érdeklődőknek szánja elsősorban az MSI. 

Az új Arctic kiadás egyébként egy ITX-es formátumú GeForce GTX 1070-es videokártyával rendelkezik, amit egy Intel Core i7-7700-as processzor és egy H110-es lapkakészlet segít. 

Mindehhez 16 GB DDR4-es, 2400 MHz-es RAM társul, ami később 32 GB-ra bővíthető. A tárhelyet egy 256 GB-os M.2-es SSD és egy 1 TB-os HDD adják. 

A gyártó ígérete szerint a rendszer teljes terhelés mellett sem hangosabb 32 dB-nél, és nem fogyaszt többet 330 wattnál. 

A 346,25 x 232,47 x 71,83 milliméteres PC-ért az MSI 1500 dollárt kér. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.