Hirdetés

Hófehérbe öltözött a KFA2 GeForce RTX 2080 Ti HOF



|

A GALAX európai márkájának legújabb grafikus vezérlője teljesen fehér színekbe öltözött.

Hirdetés

A KFA2 a GALAX európai márkája, és nemrég megérkezett a legújabb zászlóshajója. Ez lett a KFA2 GeForce RTX 2080 Ti Hall of Fame (HOF). A grafikus vezérlő meglehetősen stílusosra sikerült, teljesen fehérbe öltözött ugyanis: a hátlap, a PCB, a hűtő borítása és a ventilátorok is fehérek. 

Hirdetés

Az egyedi tervezésű PCB három darab 8-tűs PCIe csatlakozóból kapja az energiát, illetve 16+3 fázisú VRM jellemzi. Gyárilag 1635 MHz-es boost melletti órajelet tud a GPU, ami nem sokkal magasabb, mint az NVIDIA 1545 MHz-es referenciaértéke, de valószínűleg bőven enged még teret. A GDDR6-os memória effektív órajele változatlan. 

A hűtőegység hatalmas alumínium hűtőbordát asznál, és hat darab nikkelezett réz hőcsövet, amelyek közvetlen érintkezésűek. A további érintkezési pontok a memóriachipek és a MOSFET-ek hűtésében is segítenek. A légáramlásról három darab 100 milliméteres ventilátor gondoskodik. A kártyán egy kijelző is található, ami ki tudja írni a hőmérsékleteket, ventilátorok sebességét, feszültségeket. App segítségével ennél többre is képes. A két BIOS ROM között kapcsolóval lehet váltani. Az újdonság vételára 1899 euró. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.