Hirdetés

Ilyen lesz az Intel Core i3-9100F



|

Előkerültek az integrált grafikus vezérlő nélkül dolgozó Core i3-9100F processzor specifikációi.

Hirdetés

A SiSoftware adatbázisában nemrég felbukkantak a kilencedik-generációs Intel Core i3-9100F CPU specifikációi. Ez már egy olyan Core processzor, amely integrált grafikus vezérlés nélkül jelenik meg. 

Hirdetés

A 4-magos CPU a belépőszintet képviseli, kilencedik-generációs chip, 14 nm++ gyártástechnológiával készül. Ugyanez igaz a Core i3-9100-ra is. A HyperThreading nélküli chipeket 6 MB L3 cache és 65 wattos TDP jellemzi, maximum 64 GB DDR4-2400-as memóriát támogatnak. 

Az órajelek kapcsán már nem ilyen tiszta a helyzet. A kezdeti pletykák szerint 3,7 GHz-es alap órajelre számíthatunk, Turbo Boost pedig nem lesz, ahogyan a Core i3-8100-nál sem volt. A Dell adatbázisa ugyanakkor 4,2 GHz-es boost melletti órajelet említ, a SiSoftware adatbázisa pedig 3,6 GHz-es alap órajelet listáz. 

Mivel a Core i3-9100F-ben nincs integrált Intel UHD Graphics 630 grafika, ezért a CPU mellé egy dedikált videokártyát is be kell építeni a PC-be. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.