Hirdetés

Így akarja elvonni a figyelmet az AMD bejelentéseiről az Intel



|

Szakértők szerint az új Comet Lake-H processzorok és a Ghost Canyon NUC bemutatója csupán figyelemelterelés.

Hirdetés

Az Ice Lake-U és a Comet Lake-U egyaránt a tizedik-generációs Intel Core processzorok felhozatalát erősítik, és ide tartoznak majd az idei asztali Comet Lake-S chipek is. Rajtuk kívül adott még a Comet Lake-H széria, amiről a 2020-as CES-en mesélt egy keveset a gyártó. 8 magra és 16 szálra számíthatunk, minek köszönhetően a Core i7 áttöri majd az 5 GHz-es határt, de a Core i9 még magasabbra nyújtózik. Ezután az AMD Ryzen 7 3750H teljesítményét hasonlítgatták össze a Core i7-9750H és Core i9-9980HK / GeForce RTX 2060 / RTX 2080 párosításokkal, ettől persze nem leszünk sokkal okosabbak, mivel tudvalevő, hogy az AMD jelenlegi H szériás lapkáinak van még hová fejlődniük. 

Hirdetés

Emellett megmutatták a Ghost Canyon NUC-t is, ami szintén idén érkezik. Ebbe korlátlan szorzóval ellátott Core i9-es CPU és dedikált grafikus vezérlő kerülhet, pedig a háza csupán ötliteres. Sajnos további konkrétumokat első körben nem árult el az Intel, így a szakértők arra gondolnak, hogy ez az egész azért kellett, mert valahogy el akarták vonni a figyelmet az AMD közelgő bejelentéseiről. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.