Itt a DJI eddigi legkisebb drónja



|

Megérkezett a Mavic Mini, ami a DJI eddig legkisebb és legkönnyebb drónja is egyben.

A DJI előállt az eddigi legkisebb és legkönnyebb drónjával: ez lett a Mavic Mini, ami egy kompakt megoldás kezdők számára, egyszerű műveletekhez. Ráadásul ezzel a drónnal könnyebb repülni, ha a régióban szigorúak a szabályozások. 

Hirdetés

A legtöbb mobilnál azért nagyobb és nehezebb a drón, de még így is csak 249 grammos. Így könnyedén hordozható, repülés közben kevesebb energiát fogyaszt, illetve a civilek sok helyen használhatják, ahol a nehezebb drónok bevetése tilos. Használata előtt persze mindenképp tájékozódni kell. 

A Mavic Mini egy 12 megapixeles kamerát kapott, 3-tengelyes stabilizációval. 2720 x 1530-as 30p-s vagy full HD-s 60p-s videót tud rögzíteni, 4K-s opció nincs, ahogyan lassított felvétel sem. Ilyen téren is igazodtak ahhoz, hogy kezdőknek szánják, elérhetőbb áron. 

A drón a 2400 mAh-s akkuval 30 percen át tud repülni, a kontroller az androidos és iOS-es eszközöket is támogatja, az első használatot egyszerűsített vezérlés és előre programozott repülési minták segítik. 

Az alapcsomag 399 dollárba kerül, a további kiegészítők, extra akkuk, táskák és töltők mellett 499-et kell érte fizetni. 

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.