Hirdetés

Itt a Gigabyte X399 Aorus Pro



|

Ez a legkedvezőbb árú TR4-es alaplap a Gigabyte kínálatában. A második-generációs Threadripper processzorokhoz készült.

Hirdetés

A második-generációs Ryzen Threadripper processzorok startja óta itt a Gigabyte második TR4-es foglalatú alaplapra, az X399 Aorus Pro. A Pro jelzés új, és alapvetően a korábbi Gaming 3 és Gaming 5 közé helyezi el ezt a modellt. Ezzel pedig ez a Gigabyte legolcsóbb TR4-es alaplapja, valamivel az X399 Gaming 7 alatt, és sokkal az X399 Aorus Xtreme alatt. 

Hirdetés

Az alaplap már gyárilag támogatja a második-generációs Threadripper processzorokat. A jelek szerint a gyártó az X399 Gaming 7-nél látott PCB-t használja, de némi módosítással. Változott a dizájn is, értelemszerűen. 

A költségcsökkentések jegyében némi egyszerűsítést is végrehajtottak például a portok körül, illetve háromból csak egy M.2 sloton van hűtőborda. Az ötből pedig csak kettő PCI-Express 3.0 x16 slot kap teljes fém megerősítést. WLAN modul sincs. Az alaplap egy 24-tűs ATX, egy 8-tűs EPS és egy 4-tűs ATX csatlakozóból kapja az energiát, 8-fázisú VRM jellemzi. 

A Realtek ALC1220 audio mellett adott az 1 Gb-es Ethernet, Intel i211-AT kontrollerrel. Az új alaplap vételára 270 dollár. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.