Hirdetés

Itt a Zotac következő hátizsák-PC-je



|

Megérkezett a Zotac VR GO 2.0, egy hátizsák-PC gamereknek, a virtuális valósághoz.

Hirdetés

Minden jel arra utal, hogy a hátizsák-PC ötlete egyelőre vállalható. Két évvel a Zotac VR GO gamer-PC hátizsákos gép érkezése után itt van a VR GO 2.0, szintén hátizsákos kialakításban.

Hirdetés

Az új modellbe nyolcadik-generációs Intel Coffee Lake processzor került, NVIDIA GeForce GTX 1070 grafikus vezérléssel és dupla, működében közben cserélhető akkumulátorpárral. A dizájn frissült, többek között a Zotac SPECTRA 2.0 LED-es világításával. 

Sajnos árakról és megjelenési időről nincs hír, de minden bizonnyal nagyon drága lesz a kompakt gamer-PC, ami hátizsákként viselhető. A portoknak hála a VR-headset könnyedén csatlakoztató hozzá, a könnyű viseletet pedig a párnázott vállrész segíti. A hátsó rész a szellőzésnek is biztosít némi extra helyet. 

A 6-magos Core i7-8700T CPU mellett GeForce GTX 1070-et, 16 GB DDR4-es memóriát, 240 GB-os M.2 SSD-t és egy 2,5 hüvelykes meghajtófoglalatot kapunk. A portok között akad 6 darab USB 3.0, 1 darab USB-C, 2 darab HDMI 2.0, 1 darab DisplayPort 1.4, gigabites Ethernet, SDXC-kártyahely, jackcsatlakozó és mikrofonport. A 802.11ac-s WiFi és a Bluetooth 5.0 is támogatott. A két akkumulátor egyenként 6000 mAh-s, és 1,5 órás üzemidőt biztosítanak játék közben. Az akkuk újraindítás nélkül cserélhetőek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.