Hirdetés

Jó áron érkezik az iiyama 5K-s monitora



|

16:9-es képarányú, 60 Hz-es IPS-panelt kapott az újdonság, amelynek igazán kedvező a vételára.

Hirdetés

Az iiyama csendben rukkolt elő a legújabb monitorával, amely remek ár-érték aránnyal rendelkezik, főleg a csúcsfelbontású megjelenítők világában. 

Hirdetés

Az XB2779QQS modellszámú kijelző 27 hüvelykes IPS-panelt kínál, 60 Hz-es képfrissítéssel és 5K-s, vagyis 5120 x 2880-as felbontással. 

A kontrasztarány 1200:1, a fényerő pedig 440 cd/m2, vagyis jóval magasabb az átlagosnál. A panel ugyan csak 8 bites, de ez nem jelent majd problémát, ahogyan a 16:9-es képaránynak is vannak előnyei a trendibb, de problémásabb 21:9-cel szemben. 

A monitor három darab HDMI portot kínál, ezek maximum 3840 x 2160-as felbontást kezelnek. A DisplayPort 1.3-as csatlakozó ezzel szemben az 5K-t is támogatja. Európában a monitor ára 799 euró, vagyis kifejezetten kedvező az iiyama ajánlata. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.