Hirdetés

Nehéz javítani az új iPad Pro táblagépet



|

Az iFixit csapata felboncolta a 10,5 hüvelykes iPad Pro táblát.

Hirdetés

A 10,5 hüvelykes új iPad Pro némi friss életet visz a táblák piacára. Miközben a tabletek - és így az iPadek - eladásai folyamatosan csökkennek, ez az iPad Pro nagy teljesítményjavulást kínál, sokat fejlődött az Apple Pencil támogatása, a 120 Hz-es kijelző pedig mindennél simább megjelenítést garantál. 

Hirdetés

Az új tablet igazából az iOS 11-gyel lesz teljes, elvégre abban már olyan célzott fejlesztések vannak, amelyek kifejezetten az iPadeket teszik sokkal produktívabbá, sokoldalúbbá és laptopszerűbbé. 

Az iFixit úgy gondolta, ideje szétszedni a 10,5 hüvelykes iPad Pro táblát, és megnézni, hogy mi van benne, illetve mennyire könnyen javítható. 

Sajnos az derült ki, hogy egyáltalán nem könnyű bármit javítani benne. Az előlapot összekötötték az LCD-panellel, és eleve rengeteg ragasztót használnak. Emiatt az akku és a kijelző cseréje is igen bonyolult, vagyis jobb, ha vigyáz rá, aki ilyen tabletet választ. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.