Hirdetés

Itt egy NUC AMD Ryzen processzorral



|

A Simply NUC Sequoia mini PC-je AMD Ryzen processzort kapott, vagyis kompakt méretben nem csak Intel CPU-t használnak a gyártók.

Hirdetés

Bár a NUC név az Intelhez kötődik, az SFF jellegű mini PC-k világában egyáltalán nem egyeduralkodó a cég. Az elmúlt években több NUC-szerű mini PC is érkezett már AMD processzorral. 

Hirdetés

A kifejezetten NUC gépekre szakosodott Simply NUC azonban most előállt a legújabb apró asztali gépével, ami nevében ugyan nem NUC, a gyakorlatban mégis annak mondható. Ez lett a Sequoia mini PC, AMD Ryzen Embedded processzorral. 

A gépet alapvetően ipari vagy edge computing területekre tervezték, de a gyakorlatban bármilyen célra bevethető, akár a monitor hátára is rögzíthető, vagy az asztal alá. 

689 dollárért Ryzen v1605B chip jár Radeon Vega 8 grafikával, 849 dollárért pedig Ryzen V1807B Radeon Vega 11 grafikával. Az alapárban 4 GB RAM és 128 GB-os SSD van benne, de felárért ezek bővíthetőek, 32 GB-ig és 2,5 TB-ig. A Windows 10 gyárilag ott van a gépeken, de a licenc díját külön kérik el. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.