Hirdetés

TRX40-es Aorus alaplapot villantott a Gigabyte



|

Elméletileg november 5-én érkeznek az új Threadripper processzorok, amelyekre számos alaplap-gyártó is készül.

Hirdetés

Az eddigi szivárgások alapján az AMD november 5-én hozza el a 7 nm-es technológiával készülő, következő Threadripper HEDT processzorait. Erre számos alaplap-gyártó készül, köztük a Gigabyte is. 

Hirdetés

A Gigabyte az új AMD lapkakészletekre több alaplapot is épít majd. Az új Ryzen Threadripperek mellé az AMD a TRX40, a TRX80 és a WRX80 chipkészleteket szánja. 

A gyártó nemrég kiadott egy kedvcsinálót egy TRX40-es lapkakészletű alaplapról, ami Aorus márkajelzéssel jelenik majd meg a boltokban. Ez E-ATX-es formátumú lesz, méretben az X399-es Aorus Xtreme-re üt majd. 

Négy PCIe 4.0 x16 slotot, nyolc DDR4-es memóriafoglalatot kapunk majd, a nyolc-csatornás memória így a TRX80 és a WRX80 kiváltsága lehet. A tippek szerint normál használat mellett is aktív hűtésre lesz szüksége a lapkakészleteknek. Ez volt egyébként a helyzet sok X570-es alaplapnál is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.