Hirdetés

Ütős lett az X299 Aorus Master alaplap



|

LGA2066 foglalatú Intel processzor illeszthető a Gigabyte legújabb alaplapjába, ami egy hajszállal lemaradva követi az Aorus Xtreme modellt.

Hirdetés

A Gigabyte bemutatta az LGA2066 foglalatú processzorokat támogató legújabb alaplapját, az X299 Aorus Mastert. A Master szó azt jelzi a termék nevében, hogy egy hajszállal lemaradva követi az Aorus Xtreme zászlóshajót. Vagyis alapvetően az X299 Aorus Gaming 7 utódjáról van szó, az X299 Aorus Gaming 9 és a Designare-EX képviselik a csúcsot. 

Hirdetés

Az X299 Aorus Master ennek ellenére igen komoly alaplap, frissített dizájnnal és gyári támogatással a Core X 9000 szériás Intel processzorokhoz. Az alaplap szélesebb, mint az ATX-es verziók, de még nem számít E-ATX-es modellnek. Az energiát egy 24-tűs ATX, két 8-tűs EPS és egy opcionális 6-tűs PCIe csatlakozóból kapja. A 12-fázisú VRM mellett 2-fázisú hűtőborda és négy PCI-Express 3.0 x16 jellemzi, a DIMM és a PCIe slotokat megerősítették. 

Az új modell összesen három darab M.2-es férőhellyel rendelkezik, mindegyik saját hűtőbordát is kínál. Ezt nyolc darab SATA port egészíti ki. Akad 2,5 Gb-es Ethernet port Realtek Dragon 8125AG kontrollerrel, 1 Gb-es Ethernet port Intel i219-V kontrollerrel, 802.11ac-s WiFi és Bluetooth 5, Intel 9260 WLAN kártyával. Négy darab USB 3.1-es port is van, illetve ESS Sabre 9218 DAC, dual-BIOS és mindenféle extra, tuningbarát funkció. Az alaplap vételára 399 dollár környékén alakul. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.