Hirdetés

Ilyen PC-s gondok miatt főtt a fejünk régen



|

Nagyon örülünk, hogy már sikerült magunk mögött hagyni ezeket a PC-s parákat.

Hirdetés

Az idő mindent képes megszépíteni, és ez bizony hatványozottan igaz a PC-s világban is. Ma már kellemes nosztalgiával gondolunk vissza a 15-25, netán 30 évvel ezelőtti viszonyokra, pedig ha levesszük a mindent csodásabbá tevő szemüveget, akkor azért nem nehéz ráébredni arra, milyen piszok bosszantó gondokkal is kellett anno szembenéznünk.

Az alábbi videóban mi most pontosan ilyen múltidézésre indulunk el, összeszedtük ugyanis a múlt legidegesítőbb PC-s gondjait, amikkel szerencsére már nem kell megküzdenünk.

Hirdetés

Ha egyébként ki szeretnétek egészíteni a mi listánkat, akkor lent, a kommentek között ezt is bátran megtehetitek!

További videós tartalmakért érdemes feliratkozni a csatornánkra, ha pedig támogatni szeretnétek a munkánkat, a csatornatagság mellett a szuperköszönetet segítségével ez a lehetőség is adott. Hálásak vagyunk minden ilyen kedvességért!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.