Hirdetés

Hogyan csatoljunk a Gmailben valamit a felhőből?



|

A Cloudy hasznos funkcióját Chrome böngésző alatt tudjuk kihasználni.

Hirdetés

A Gmail használatakor amikor csatolni szeretnénk valamit egy levélhez, akkor a helyi gép mellett a Google Drive-ról adhatunk mellékleteket az e-mailekhez. Amennyiben más felhő-alapú tárhelyet használunk, akkor viszont már gondban vagyunk. A Cloudy egy olyan hasznos kiegészítő, amely Chrome alatt lehetővé teszi, hogy rengeteg felhős szolgáltatást használjunk ilyen formában: Google Drive, Dropbox, Box, Facebook, Picasa, Instagram, Flickr, Github, FTP, Evernote, és még több.

A beépülő képes a webkameránk segítségével videót vagy képet is felvenni, és egyből mellékelni a levélhez. A segítségével a korábbi leveleinkből is csatolhatunk fájlokat, de akár a Wikipediáról, a Flickrről és a Google képkeresőjéről is szerezhetünk képeket. Letöltés itt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.