Hirdetés

Hogyan készítsünk csengőhangokat?



|

Az egyik lehetséges mód az AVGO Free Ringtone Maker.

Hirdetés

A csengőhangok elég fontossá váltak napjaikra ahhoz, hogy megérje foglalkozni velük: elvégre ezt halljuk meg mi és mások is, amikor valaki hív minket; az pedig vélhetően igen gyakran előfordul. Windows operációs rendszerek alatt rengeteg programból választhatunk, ami csengőhangok készítésében segít. 

Az egyik ilyen az AVGO Free Ringtone Maker, amely segítségével konvertálhatjuk a kedvenc hang- vagy videofájljainkat, legyen szó egy androidos készülékről, egy iPhone-ról, vagy bármi másról. A program számos előre beállított formátumot támogat a kimenet tekintetében, de az importáláskor is elég széles a skála. Szükség esetén egyszerre több csengőhangot is gyárthatunk, MP3, WAV, FLV, MP4, MOV, DivX, Xvid és 3GP fájlokból is. 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.