Hirdetés

Újabb androidos webböngésző érkezett



|

Ezúttal egy igazi vén róka, az Access szállt be a robotos böngészők versenyébe.

Hirdetés

A Google platformján mobilnetezők meglehetősen jól állnak a böngészőprogramok szempontjából: ott van a gyári szoftver, ezen felül elérhető még az Opera, a SkyFire, a Fennec, az xScope, a Dolphin, és mostantól az Access NetFront Life is.

 

Access NetFront Life
Access NetFront Life

 


Az Access érdekessége, hogy a NetFront böngészőjük szinte minden 2G-s mobilon megtalálható, csak épp senki sem használja, hiszen a hálózat átviteli sebességének köszönhetően néhány kilobájt adat letöltése perceket vesz igénybe. Az utóbbi hónapokban elég nagy csend honolt a cég körül, most viszont a szoftverük androidos verziójával talán szerezhetnek maguknak egy kis hírnevet.

 

Access NetFront Life
Access NetFront Life

 


Az ingyenes NetFront Life a tudását elnézve megállja a helyét - támogatja a füles böngészést, az előzmények gyors kezelését, van űrlapkitöltő, és letöltésmenedzser is. Két igazán egyedi funkcióval rendelkezik: az egyik a második képen látható „tilt mode" nézet, amellyel egyes esetekben több tartalom fér ki a képernyőre. A második érdekesség a megjelölési funkcionalitás, amellyel a weblapok különféle részeit be lehet karikázni (vagy pipákat lehet elhelyezni a felületükön), például egy hosszabb írás több részben való elolvasása esetén jól jöhet.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.