Hirdetés

Jön a többablakos mód Androidra



|

A hírt maga a Pixel C fejlesztőcsapata árulta el.

Hirdetés

Piacon a Google Pixel C táblagépe, amelynek kapcsán az első tesztek bebizonyították, hogy a hardver nagyszerű, a szoftveren pedig van még mit csiszolni. 

Hirdetés

A fejlesztésekre természetesen lehet is számítani, és ami azt illeti, a Pixel C havonta kap majd frissítéseket. 

Az eszköz fejlesztőcsapata egy reddites beszélgetés keretében azt is elárulta, hogy hivatalosan is közeledik a többablakos mód az Android operációs rendszerre. 

Ettől több sajnos nem derült ki, de jó eséllyel meg kell várni az érkezésével a következő nagy Android verziót. Ez az Android N-et jelenti. 

Egyes gyártók, mint a Samsung és az LG, már elhozták a többablakos módot bizonyos készülékeiken, azonban a Google eddig hivatalosan nem támogatta az Androidban. A Marshmallow egyik előzetesében benne volt az újítás, de a végső verzióból kimaradt. 

Most, hogy a windowsos tabletek és az iPadek is képesek erre, valamint van prémium, billentyűzetes táblagépe a Google-nek, elérkezett a többablakos mód ideje. Természetesen nem árt majd több tabletre optimalizált app a fejlesztőktől, de ha sok minőségi készülék jön, akkor ez is megoldódhat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.