Hirdetés

Letölthető az Opera 11.10



|

A Speed Dial (Gyorshívó) és az Opera Turbo is sokat frissült.

Hirdetés

Az Opera Software Windows, Mac OS X és Linux operációs rendszerekre is kiadta legújabb böngészőjét, az Opera 11.10-et, amely már a Barracuda fedőnév alatt ismert. Az új változatban megújult a Presto engine, a 2.8.131-es verziószámra, illetve a Speed Dial (Gyorshívó) és az Opera Turbo is sokat frissült.

 

A felfrissült Speed Dial funkció keretében a felhasználók a Gyorshívó képernyőjén akárhány oldalt hozzáadhatnak. A Turbo mód csökkenteni az oldalak betöltési idejét, és jobb képminőséget biztosít. A Turbo mód a lassú kapcsolattal rendelkezőknek is előnyös, mert a weboldal tartalmát tömöríti, mielőtt az eljut a felhasználóhoz.

 

Az Opera 11.10 WebP- és CSS-támogatást is tartogat, frissült a levelező funkció, a felhasználói felület, és természetesen számos korábbi hibát javítottak. Az Opera 11.10 Barracuda elérhető a letöltés rovatunkon keresztül. 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.