Hirdetés

Még idén új felület érkezhet a Dell Streakre



|

Az Android 2.2 újdonságain felül a készülék megkapja a Stage UI-t is.

Hirdetés

Már hazánkban is elég régóta megvásárolható a Dell Streak, amely lényegében egy okostelefon/tablet hibrid. Sajnos az ára meglehetősen borsos, ráadásul az 5 colos kijelzője miatt mobilnak már túl nagy, táblagépnek viszont túl kicsi - hosszú vita tárgyát képezhetné, hogy tulajdonképpen micsoda.

 


Mindenesetre a gyártó szerint egy tabletről van szó, amely jelenlegi egyik legnagyobb visszássága az operációs rendszere, hiszen a mára elavultnak tekinthető Android 1.6 fut rajta. Szerencsére a Dell belátható időn belül kiköszörüli a csorbát: bejelentették, hogy hamarosan minden piacon elérhetővé válik rá az Android 2.2, grátiszként pedig a tulajok a Stage névre hallgató egyéni kezelőfelületet is megkapják.


A frissítés régiónként eltérő időpontokban jelenik majd meg, elsőként az Egyesült Királyságban élők telepíthetik fel a hónap végén. Sajnos nem tudni, hogy a hazánkban vásárolt modellekre mikor válik majd letölthetővé a jelentős újításokat hozó javítás, de karácsonyi ajándéknak is megfelelne.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.