Hirdetés

Megbénult a Hotmail.hu



|

A hotmail.hu e-mail címekre augusztus 15-e óta nem érkeznek levelek. A Microsoft vizsgálja, hogy mi okozhatja a problémát.

Hirdetés

Olvasónk, Asztalos Dániel jelezte felénk elsőként a levelezőrendszer üzemzavarát, levele szerint ugyanis a hotmail.hu - amely tavaly óta érhető el - augusztus 15-e óta nem továbbít egyetlen levelet sem postafiókjába, azaz vélhetően valami probléma lépett fel a kiszolgáló szervernél.

 



Az esete nem egyedi, mivel a Windows Live Megoldásközpontjába özönlenek a felhasználók panaszai. "2 levelet írtam önöknek, egyikre sem érkezett válasz! A problémám ugyanaz mint a többieknek, nem tudok e-mailt fogadni. Semmilyen e-mail címről (hotmail, freemail, gmail, yahoo, hivatalos céges e-mailek) A spamszűrő normálisra van beállítva, a tárhely nincs túllépve. IT-s kollegámmal megnézettem és a probléma oka hogy az önök szervere nem reagál a ráküldött levelekre, mintha az nem is létezne" - írja például Sándor István.

Később a Microsoft nevében "Andrea B" jelezte, hogy kivizsgálják az esetet. "A problémát továbbítottuk a szakértőknek akik megvizsgálják a problémát. A kivizsgálás kis időt vesz igénybe. Türelmüket addig is köszönjük!" - írja bejegyzésében.

Az üggyel kapcsolatban megkerestük a Microsoft Magyarországot, amely az alábbi közleményt juttatta el számunkra: ""A Hotmail.hu felhasználóinak egy része az elmúlt napokban levelezési problémákkal találkozhatott. A Microsoft tisztában van a problémával, és jelenleg is azon dolgozik, hogy az mihamarabb elhárulhasson, és újra teljes mértékben működőképes legyen a levelezőszolgáltatás. Az esetlegesen okozott kellemetlenségekért elnézést kérünk, az érintett felhasználók a windowslivehelp.com-on jelezhetik problémájukat."

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.