Hirdetés

Megjelent az Android 7.1 előzetese



|

A legújabb Nexus készülékekre már tölthető az új Android, a végleges kiadás decemberben jön.

Hirdetés

A Google Pixel és Pixel XL készüléke az első, amelyen már Android 7.1 van, és még a Nexus készülékek tulajdonosainak is várniuk kell erre a kiadásra. A fejlesztői előzetes mindenesetre már megérkezett

Hirdetés

Az Android 7.1 előzetese a Nexus 6P, a Nexus 5X és a Pixel C készülékekre tölthető, a következő hónapban megérkezik a Nexus 6, Nexus Player, Nexus 9 eszközökre is, majd decemberben elérhetővé válik a végleges kiadása. 

Az előzetest a bétaprogramon keresztül vagy OTA képfájl formájában lehet beszerezni. Ha valaki esetleg megunta, akkor bármikor visszatérhet a legutóbbi stabil rendszerhez egy régebbi képfájl vagy OTA-frissítés segítségével. 

Az Android 7.1 újdonságai közül az éjszakai fény funkció a jelentések szerint még hiányzik, azonban a gesztusok menü már elérhető, és van új API a hivatkozásokhoz. 

Sajnos a Pixel Launcher, a Pixel Camera és a Google Assistant appokról egyelőre le kell mondania még a tavalyi Nexusok tulajdonosainak is, még ha a Google eddig a legjobbat és legújabbat is ígérte nekik. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.