Hirdetés

Napokon belül jön a Minecraft Oculus Riftre



|

Már nem kell sokat várnunk, hogy a virtuális valóságba költözzön kedvenc homokozónk.

Hirdetés

Amikor néhány éve beindult a VR-őrület, szinte kézenfekvőnek tűnt, hogy az egyik legnépszerűbb játék, az oktatási célokra is remekül használható Minecraft is a virtuális valóság felé mozduljon. Marcus "Notch" Pearsonnak is tetszett az ötlet, ám amikor a Facebook megvette az Oculust, visszavonulót fújt, a projekt pedig csak azután éledt fel, hogy a Mojang a Microsoft kezébe került.

Hirdetés

A fejlesztőcsapat Twitteren közölte a jó hírt, hogy jövő héten, néhány hónappal a Gear VR verziót követően megérkezik a Minecraft: Windows 10 Edition Beta kiadás. A program eme Windows 10-es verziójával már az Oculus Rift VR-headsetén is belemerülhetünk az építkezésbe, ami minden bizonnyal az eddiginél is intenzívebb szórakozást jelent majd a rajongóknak.

A Minecraft: Windows 10 Edition Beta mindenki számára ingyenesen elérhető lesz, ha rendelkezik valamelyik korábbi PC-s vagy Maces verzióval. Kód igényléséhez a hivatalos weboldalra kell ellátogatni, s néhány kattintás után máris kezdődhet a letöltés - legrosszabb esetben is augusztus 19-én.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.