Hirdetés

Oktatóprogram kerül a Windows 8.1-be



|

Még ezen a héten véglegesedhet a jókora frissítés.

Hirdetés

A múlt hét végén a Microsoft partnerei megkapták a Windows 8.1 operációs rendszer 9471-es számú belső tesztelői verzióját, ráadásul a telepítőkészletét nemrég az interneten megosztott kínai forrás szerint a fejlesztés legvégső fázisában van a „Blue”, várhatóan napokon belül elkészül az RTM (Release To Manufacture) változata.

Hirdetés


A jelenleg publikusan tesztelhető előzeteshez képest a kiszivárgott build csak néhány említésre méltó érdekességet rejt: a kezdők kisegítésére végre található benne egy Windows használatát bemutató program, továbbá a Posta alkalmazás újból közelebb került a használhatósághoz. Az előtelepített modern programok listája ebben a buildben még nem változott, a véglegesben például a Skype is benne lesz.


Frissítés: benne van már a Skype is, csak eredetileg nem esett szó róla.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.